Днес те хванах за ръка
и почувствах нещо мило.
Дали беше нашата съдба?
Или имаше и нещо гнило?
Днес те хванах за ръка
и потрепери ми сърцето.
Заради твойта красота,
отвори се дори небето.
Днес те хванах за ръка
и разбрах че си за мен.
А чувствам щастие сега!
Така искам да е всеки ден!
Днес те хванах за ръка
и поисках пак до мен да си!
С тебе ще прегърна и греха,
стига да държа ръката ти!
© Атанас Дизов Todos los derechos reservados