9 окт. 2008 г., 18:56

До кръв 

  Поэзия » Любовная
608 0 1

 

Със стъклени парчета дланите разрязах,

за първи път исках да усетя, че боли...

С кръвта си любовта към тебе аз белязах

и търсих те в чуждите погледи...

 

Болеше ме, когато те оставих,

но нямах избор, разбери;

кърви сърцето, но не забравих,

че за него всичко беше ти...

 

... а  в шепите ми сълзите капеха,

заприличали на кристали, смесени с кръв...

Две думи на пода изписваха:

"Обичам те!", но не преставам да желая своята смърт...

 

Животът ми изтича като пясък,

изчезва някъде в безкрайното море...

В себе си запазих онзи блясък,

който кара сърцето само тебе да зове...

© Алехандра Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??