19 мар. 2011 г., 11:13

Добро утро 

  Поэзия » Любовная
1424 0 1

Добро утро, моя любов,
как спа,
сънува ли ме снощи.
С одеяло
от твоето тяло завий ме,
стопли ме,
че студено е нощем.
Добро утро, голямо и мило,
как си,
кафе пи ли, кажи ми.
Кой те събуди с трепетна целувка.
добро утро,
кажи и на двете.

© Гери Д Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??