19.03.2011 г., 11:13 ч.

Добро утро 

  Поезия » Любовна
1422 0 1

Добро утро, моя любов,
как спа,
сънува ли ме снощи.
С одеяло
от твоето тяло завий ме,
стопли ме,
че студено е нощем.
Добро утро, голямо и мило,
как си,
кафе пи ли, кажи ми.
Кой те събуди с трепетна целувка.
добро утро,
кажи и на двете.

© Гери Д Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??