2 авг. 2012 г., 22:12

Добър вечер, моя неземна Мечта! 

  Поэзия » Любовная
631 0 0

Добър вечер, моя неземна Мечта!

 

Добър вечер, моя неземна Мечта!

Добре си дошла в моята стая.

Искам да ти кажа истина една.

Просто поседни, а аз ще ти разкажа.

 

Исках да ти кажа само,

че много дълго чаках твоя поглед.

Смели мечти в рамка закачах,

на стената в графата "За двама!" .

 

Добър вечер, моя неземна Мечта!

В Живота ми добре си дошла.

С желание чаках те, а сега

ще те почерпя с малко желание.

 

Чаках го, исках го - Него!

И Той като теб да се появи.

Чаках го - мъжа мечтан.

Ала сама ти появи се.

 

Нищо. С теб ще си бъдеме дружки.

Дано някой ден разбереш,

че нежни чувства в мене таят се.

Обичам го! Доведи го и Него при мен!

 

Катя Михайлова

 

 

© Катя Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??