Добър вечер, моя неземна Мечта!
Добър вечер, моя неземна Мечта!
Добре си дошла в моята стая.
Искам да ти кажа истина една.
Просто поседни, а аз ще ти разкажа.
Исках да ти кажа само,
че много дълго чаках твоя поглед.
Смели мечти в рамка закачах,
на стената в графата "За двама!" .
Добър вечер, моя неземна Мечта!
В Живота ми добре си дошла.
С желание чаках те, а сега
ще те почерпя с малко желание.
Чаках го, исках го - Него!
И Той като теб да се появи.
Чаках го - мъжа мечтан.
Ала сама ти появи се.
Нищо. С теб ще си бъдеме дружки.
Дано някой ден разбереш,
че нежни чувства в мене таят се.
Обичам го! Доведи го и Него при мен!
Катя Михайлова
© Катя Михайлова Всички права запазени