14 окт. 2008 г., 12:04

Докосване 

  Поэзия » Любовная
921 0 0

Всеки път, когато си край мен,

аз те изпивам с поглед,

ти правиш моя ден

по-красив от птичи полет.

 

Никога няма да забравя

как ме докосваше ти

с твойта нежност голямa

и как ме изпиваше с очи.

 

При всяко твое докосванe

аз цялата изтръпвах

и мислех си какво ще правя,

ако си отидеш от мен.

 

Мислех, че ще сме повече от приятели,

но ти не пожела,

реши да бъдем предатели

в тази жестока игра.

 

Игра на преструвки и лъжи,

игра на жестока болка.

Защо това ми причини?

Аз да намеря отговор не мога.

© Нина Славова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??