Всеки път, когато си край мен,
аз те изпивам с поглед,
ти правиш моя ден
по-красив от птичи полет.
Никога няма да забравя
как ме докосваше ти
с твойта нежност голямa
и как ме изпиваше с очи.
При всяко твое докосванe
аз цялата изтръпвах
и мислех си какво ще правя,
ако си отидеш от мен.
Мислех, че ще сме повече от приятели,
но ти не пожела,
реши да бъдем предатели
в тази жестока игра.
Игра на преструвки и лъжи,
игра на жестока болка.
Защо това ми причини?
Аз да намеря отговор не мога.
© Нина Славова Todos los derechos reservados