Искам
дом
в дулото
на изстрелваща
се душа
прескачаща
пространства
свити
в един
куршум
изпаднал
от ръката
на притихнала
милувка
разцъфтяваща
в простреляна
рана
от обезличени
страхове
пръснали
отрова
във вените
на смели
мечти
жадни
за твоята
лекуваща
целувка...
© Милен Пеев Все права защищены
потъват по снагата Й
и поглъщат отраженията
очертаващи се в сянката й...