3 сент. 2017 г., 21:02

Достатъчно 

  Поэзия » Другая
710 0 4

Няма звук от падащи сълзѝ
и възглавницата ми е суха вечер,
няма удар в празните гърди
спря да бие онова което пречи.

 

някой взе го и изчезна в тишина,
а кръв така и не потече,
аз ще тръгна в тъмното сама,
нищо не е страшно вече.

© Кати Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??