19 окт. 2010 г., 22:01

Душа 

  Поэзия » Философская
510 0 1

ДУША

 

Душата ми бе като затворница и бродница,

скиташе из своя мрак,

страхуваше се някой да не я нарани пак,

но се откри в магията на словото, 

с него тя живее, копнее и се смее!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??