19 oct 2010, 22:01

Душа 

  Poesía » Filosófica
505 0 1

ДУША

 

Душата ми бе като затворница и бродница,

скиташе из своя мрак,

страхуваше се някой да не я нарани пак,

но се откри в магията на словото, 

с него тя живее, копнее и се смее!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??