Двете ни
В две шепи душата си хванала
и в нея очи впила с жад,
на ръба на света съм застанала
и усещам от бездната хлад.
Уморена душата си тук
ще положа да легне до мен,
ще се вгледаме тихо, без звук
една в друга. Аз - в нея, тя - в мен.
Само с погледи ще си разменяме
свойто мечтание безбрежно
и безгласно ще си споделяме
как обичаме топло и нежно.
© Фери Все права защищены