Дядо Коледа пристига
Дядо Коледа пристига
на еленова шейна.
Със подаръци дузина
за послушните деца.
Зная си, че съм послушна.
Що ли ще ми донесе?
Ех! Дали е той получил
мойто малко писъмце?
Влакче или самолет,
топка, или велосипед,
малко мече, смешна книжка...
Все се чудя и се мая,
и не зная най-накрая,
що ли да си пожелая...?
© Снежана Терзиева Все права защищены
И твоите са прекрасни !