13 dic 2009, 22:47

Дядо Коледа пристига - участие в Трети Коледен Творчески Фестивал 

  Poesía » Otra
838 0 13

Дядо Коледа пристига

 

Дядо Коледа пристига

на еленова шейна.

 

Със подаръци дузина

за послушните деца.

 

Зная си, че съм послушна.

Що ли ще ми донесе?

 

Ех! Дали е  той получил

мойто малко писъмце?

 

Влакче или самолет,

топка, или велосипед,

малко мече, смешна книжка...

 

Все се чудя и се мая,

и не зная най-накрая,

що ли да си пожелая...?  

© Снежана Терзиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??