Открих враг във себе си!
Инстинкт за самоунищожение!
Отдаване и жертвоготовност!
Аз не съм от хората,
които искат да съхранят себе си!
Аз не съм от хората,
които искат да са вечни!
Открих враг във себе си,
който ми е най- добър приятел!
Яздя!
Летя!
Падам!
Боли!
Крещя!
Плача!
Тъжа!
Пускам си кръв,
за да се лекувам!
© Александър Василев Все права защищены