9.01.2009 г., 16:43 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
592 0 4

Открих враг във себе си!

Инстинкт за самоунищожение!

Отдаване и жертвоготовност!

Аз не съм от хората,

които искат да съхранят себе си!

Аз не съм от хората,

които искат да са вечни!

Открих враг във себе си,

който ми е най- добър приятел!

Яздя!

Летя!

Падам!

Боли!

Крещя!

Плача!

Тъжа!

Пускам си кръв,

за да се лекувам!

© Александър Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??