27 мар. 2015 г., 23:00

* * * 

  Поэзия
380 0 0

Кога съм имал друго

освен...

Да така е

Ръцете отпуснати

уморени топли

една в друга

Гласът заглъхнал

вече

Нов ред в тишината

Всичко се побира

в един миг

Заставам и стъпвам здраво

и чувствам как корените ми

са дълбоко

в самата същност

и в причината за създаването

на този свят

очите ми са вперени

в безкрая

а устата ми изговарят

Божието име

© Атанас Панчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??