27.03.2015 г., 23:00 ч.

* * * 

  Поезия
379 0 0

Кога съм имал друго

освен...

Да така е

Ръцете отпуснати

уморени топли

една в друга

Гласът заглъхнал

вече

Нов ред в тишината

Всичко се побира

в един миг

Заставам и стъпвам здраво

и чувствам как корените ми

са дълбоко

в самата същност

и в причината за създаването

на този свят

очите ми са вперени

в безкрая

а устата ми изговарят

Божието име

© Атанас Панчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??