Имам белег на сърцето.
Белег незарастващ.
От оная чудна вечер
под звездите гаснещи.
Там две думи ми прошепна,
но отвя ги вятърът
и целувката гореща
хукна по полята.
Белег имам на сърцето.
Белег незарастващ.
Но поддържа още - клето
огънят негаснещ!
© Слава Костадинова Все права защищены