8 нояб. 2012 г., 11:58

* * * 

  Поэзия
343 0 2

отчаяно ме питаш

и отчаяно гадаеш,

защото не искаш 

и не можеш да видиш

това, което е пред 

очите ти...

защото любовта

вижда само

сиянието на желанието

и бяга от правотата

на истината,

която всичко

ще развали

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??