8 nov 2012, 11:58

* * * 

  Poesía
344 0 2

отчаяно ме питаш

и отчаяно гадаеш,

защото не искаш 

и не можеш да видиш

това, което е пред 

очите ти...

защото любовта

вижда само

сиянието на желанието

и бяга от правотата

на истината,

която всичко

ще развали

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??