16 янв. 2013 г., 01:12

* * * 

  Поэзия
348 0 0

Колко прямо,

колко искрено

и колко сантиментално завишено

и колко наивно си мислиш,

че ще го повярвам,

че ще го почувствам,

че ще го поискам,

и колко наивно си мислиш,

че за любовта ти има спасение,

и че можеш

ОТ НАИВНИ ЧУВСТВА

ДА ИМАШ ИСТИНСКА ЛЮБОВ,

А ТЯ Е САМО СВЕТЛИНА,

НЕПРИЗНАВАЩА

ДУМИ НА ФАЛШ,

ТЯ СВЕТИ

БЕЗ ДА ЗАСЛЕПЯВА,

А ТИ,

ТИ МОЖЕШ ЛИ,

БЕЗ ДА ПРЕИГРАВАШ?

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??