Колко прямо,
колко искрено
и колко сантиментално завишено
и колко наивно си мислиш,
че ще го повярвам,
че ще го почувствам,
че ще го поискам,
и колко наивно си мислиш,
че за любовта ти има спасение,
и че можеш
ОТ НАИВНИ ЧУВСТВА
ДА ИМАШ ИСТИНСКА ЛЮБОВ,
А ТЯ Е САМО СВЕТЛИНА,
НЕПРИЗНАВАЩА
ДУМИ НА ФАЛШ,
ТЯ СВЕТИ
БЕЗ ДА ЗАСЛЕПЯВА,
А ТИ,
ТИ МОЖЕШ ЛИ,
БЕЗ ДА ПРЕИГРАВАШ?
© Мария Todos los derechos reservados