5 дек. 2011 г., 15:19

Едем 

  Поэзия » Любовная
582 0 2

Аз не искам да посрещам нощи

без да съм прошепнала, че те обичам,

без да съм потънала в разкоша

на прегръдката, с която ме обличаш.

И не искам да изгрявам с дните

без да си им с устни слънчево начало,

без да мога като за последно впита

да чувствам с теб, че времето е спряло.

 

 

Посветено на моя любим - Боби

© Камелия Виденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??