Аз не искам да посрещам нощи
без да съм прошепнала, че те обичам,
без да съм потънала в разкоша
на прегръдката, с която ме обличаш.
И не искам да изгрявам с дните
без да си им с устни слънчево начало,
без да мога като за последно впита
да чувствам с теб, че времето е спряло.
Посветено на моя любим - Боби
© Камелия Виденова Всички права запазени