20 нояб. 2016 г., 23:20

Единствена 

  Поэзия » Любовная
416 0 0

Защо ли те обичам толкова много,

и да те забравя, аз не мога.

Моето сърце вече изгасва,

ала твоето лице все още

пред очите ми проблясва.

Друга не мога да обикна,

защото все до теб се опитвам да достигна.

И моля те сега,

подай ми ръка и с мен остани,

само за миг да бъдем аз и ти,

и дори и да е сън,

само с теб искам да съм !

© Красимир Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??