Защо ли те обичам толкова много,
и да те забравя, аз не мога.
Моето сърце вече изгасва,
ала твоето лице все още
пред очите ми проблясва.
Друга не мога да обикна,
защото все до теб се опитвам да достигна.
И моля те сега,
подай ми ръка и с мен остани,
само за миг да бъдем аз и ти,
и дори и да е сън,
само с теб искам да съм !
© Красимир Каменов Всички права запазени