4 сент. 2024 г., 09:49

Една жена 

  Поэзия » Любовная
114 1 0

Една жена разказва ми играта.

Една жена открадна ми душата. 

С нея вечно спорим и  се любим.

И защо търпи ме , все се чудя.

 

Една жена дъха ми спира.

И някак пътя все намира,

да ме преведе през мрака.

Една жена във къщи винаги ме чака.

 

Когато ме боли с целувка ме лекува.

Една жена сърцето ми вълнува .

Намръщен ли съм, ще ме разсмее.

Една жена ме кара да лудея..

 

Една жена , дарена ми от Бога.

Без нея да живея аз не мога.

И щом погледна я в очите,

покой намирам. Осмисля ми тя дните.

 

Една жена ме кара да лудея.

Стихове да пиша.

Просто да живея !

© Живко Делчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??