3 апр. 2009 г., 09:53

Една любов 

  Поэзия » Любовная
627 0 0

Една любов угасна в мрака,

като болна, умираща звезда.

Една душа самотна плака,

че изгуби нежността.

 

Една любов убита чака

щастието да я възроди.

Една жена прошепва в мрака:

"Обичам те, при мене се върни!"

 

Една любов завинаги ще тлее

и ще пази спомена за теб.

Едно сърце сломено стене,

изгубило и любовта, и теб.

 

02.04.09

 

 

© Поли Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??