Една любов угасна в мрака,
като болна, умираща звезда.
Една душа самотна плака,
че изгуби нежността.
Една любов убита чака
щастието да я възроди.
Една жена прошепва в мрака:
"Обичам те, при мене се върни!"
Една любов завинаги ще тлее
и ще пази спомена за теб.
Едно сърце сломено стене,
изгубило и любовта, и теб.
02.04.09
© Поли Ангелова Todos los derechos reservados