- Цветът на ирисите ти да видя,
дали от самота са потъмнели.
И съжалявам, ако те обидя
като ти кажа, че са черни цели.
Или е всичко в черно-бяло,
откакто на сърцето не разчитам.
Забравих го, а то крещяло...
Какво му липсва - спрях да питам.
Сложи ръка на моя пулс,
да видиш, че не се шегувам!
Кажи ми нещо от импулс...
Кажи ми, че не те интересувам?!
- Използвай думата "ОБИЧАМ" в изречение.
В кое глаголно време ще я сложиш?
- И за кога ще го отложиш?
То, бързо се изрича...
© Миа Александрова Все права защищены