19 февр. 2012 г., 14:04

Една Сълза 

  Поэзия » Другая
655 0 0

Една сълза разсича

 бавно детското лице

и навеки в мрак облича

     невинното сърце...


Една сълза гореща

с един живот студен

в нищото се срещат,

     оставайки в негов плен...


Една сълза, проляна

от изморените очи,

очи, в които вече няма

  ни блясък, ни мечти...


Една сълза, последната уви,

ще докосне тръпнещите устни,

само миг преди

    животът

                 завинаги да ги напусне!        

© Мартин Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??