2 июл. 2009 г., 18:05

Едно доста нетипично стихче... 

  Поэзия
494 0 1

В красивите очи видях сълзи,

блестящи като диаманти.

Знаех, че от него те боли,

тъй като за тъгата ти ламти.

Чуждото присъствие те изтощава,

мислиш си, че ще умреш.

Това чувство на никой не прощава.

Казват ти, че ще ги поведеш.

Онези, изметта на обществото,

борещо се със собствените си грешки.

Не е могло да им покаже доброто.

Точно глупости човешки.

© Лекса Джорджис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??