Едно момче сърцето ми плени,
едно момче ме накара да живея...
Една среща съдбата ми уреди,
една среща, но с много ласки в нея...
Един живот е много кратък май -
един живот, а желания безброй...
Една любов, не свършва тя докрай,
една любов оставя рани, знай...
На Р. А. М.
© Галя Все права защищены