24 jul 2008, 11:16

Едно момче 

  Poesía » De amor
1205 0 3

Едно момче сърцето ми плени,

едно момче ме накара да живея...

Една среща съдбата ми уреди,

една среща, но с много ласки в нея...

Един живот е много кратък май - 

един живот, а желания безброй...

Една любов, не свършва тя докрай,

една любов оставя рани, знай...

На Р. А. М. 

 

© Галя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??