28 янв. 2011 г., 09:10

* * * 

  Поэзия » Любовная
479 0 0

Обичай ме

 

 

Обичай ме през студените дни,

обичай ме и когато сме сами.

Обичай ме, когато вятърът повява

и когато слънцето бавно изгрява.

 

 

Есента наближава,

но любовта не отминава.

Тя продължава да пламти

в сърцата ни.

 

 

Но ме обичай, дори и да боли,

обичай ме и ще спечелиш и ти,

защото ти си Раят на моя Ад,

ти си обич в отровен свят.

 

 

Обичай ме и пред всички изкрещи,

за да видя аз в твоите очи

онзи пламък на любовта,

който изгаря две сърца.

 

 

Обичай ме, дори когато нямаш сили за живот,

обичай ме, защото аз съм твоята любов!!!

© Цвети Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??