Обичай ме
Обичай ме през студените дни,
обичай ме и когато сме сами.
Обичай ме, когато вятърът повява
и когато слънцето бавно изгрява.
Есента наближава,
но любовта не отминава.
Тя продължава да пламти
в сърцата ни.
Но ме обичай, дори и да боли,
обичай ме и ще спечелиш и ти,
защото ти си Раят на моя Ад,
ти си обич в отровен свят.
Обичай ме и пред всички изкрещи,
за да видя аз в твоите очи
онзи пламък на любовта,
който изгаря две сърца.
Обичай ме, дори когато нямаш сили за живот,
обичай ме, защото аз съм твоята любов!!!
© Цвети Борисова Всички права запазени