О, любов, ела тук. Любов, ела при
мен, ще те целувам и прегръщам.
Ще целувам страстното ти тяло.
Целуни и прегърни ме.
Ела при мен и ще се спасиш. Не
бягай, със теб съм, ела хвани
ръката ми, и тръгни с мен по
дългия път, който е пред нас.
Целувам и прегръщам те.
© Надя Димитрова Все права защищены