14 sept 2024, 17:42

Ела 

  Poesía » De amor
98 1 0

О, любов, ела тук. Любов, ела при 

мен, ще те целувам и прегръщам.

Ще целувам страстното ти тяло.

Целуни и прегърни ме.

 

Ела при мен и ще се спасиш. Не

бягай, със теб съм, ела хвани 

ръката ми, и тръгни с мен по

дългия път, който е пред нас.

Целувам и прегръщам те.

© Надя Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??