21 июл. 2017 г., 01:39

Ела, ангел мой! 

  Поэзия » Любовная
476 0 0

Що ме чака утре,

мила, аз не знам.

Ела във светлото утро

на моя чуден блян.

 

Мечти, живот – всичко си отива,

само любовта завинаги остава.

Тя нивга не загива

и сал туй ме утешава...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??