21 jul 2017, 1:39

Ела, ангел мой! 

  Poesía » De amor
475 0 0

Що ме чака утре,

мила, аз не знам.

Ела във светлото утро

на моя чуден блян.

 

Мечти, живот – всичко си отива,

само любовта завинаги остава.

Тя нивга не загива

и сал туй ме утешава...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??