6 мар. 2011 г., 20:48

Ела, Любов! 

  Поэзия » Любовная
800 0 1

Здравей, Любов! Без теб съм никой.

Без теб денят не е красив...

и слънцето не се усмихва...

и вятърът не ми шепти.

 

Без теб нощта ми е безкрайна.

Мълчи луната, сгушена в безброй звезди.

Сънят не идва... пусто е в душата

и мъка на клепачите тежи.

 

Здравей, Любов! За теб живея...

за твойта нежност, топлина...

за теб аз всеки миг копнея!

Как искам в огъня ти пак да изгоря!

 

Ела, Любов! Връхлитаща като стихия,

като порой над мен се изсипи!

На екс от твоя извор аз ще пия,

докато сърцето жаждата си утоли!

© Румяна Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Руми,поздравявам те за хубавият стих!
    Пожелавам ти Успех!
Предложения
: ??:??