Здравей, Любов! Без теб съм никой.
Без теб денят не е красив...
и слънцето не се усмихва...
и вятърът не ми шепти.
Без теб нощта ми е безкрайна.
Мълчи луната, сгушена в безброй звезди.
Сънят не идва... пусто е в душата
и мъка на клепачите тежи.
Здравей, Любов! За теб живея...
за твойта нежност, топлина...
за теб аз всеки миг копнея!
Как искам в огъня ти пак да изгоря!
Ела, Любов! Връхлитаща като стихия,
като порой над мен се изсипи!
На екс от твоя извор аз ще пия,
докато сърцето жаждата си утоли!
© Румяна Йорданова Всички права запазени
Пожелавам ти Успех!