Чакаш ли ме?
Там, в мрака… С протегнати ръце…
Чуваш ли ме?
Шепна тихо… влизам в твоето сърце!
Искаш ли ме?
Така, както преди… в живота ти…
Жадуваш ли ме?
Кажи ми… усети старите мечти…
Вярваш ли ми?
Вярвай ми! Аз те обичам!
Сънуваш ли ме?
Влизам ли тихо всяка нощ в главата ти?
Липсвам ли ти?
Обичаш ли ме?
Аз твоята мечта ли съм?
Докосваш ли ме?
Обичам те...
Чакам те…
Ела… за да те отведа…
Там, в сърцето ми…
© Усмивка Все права защищены