16.03.2008 г., 18:34 ч.

Ела в сърцето ми... 

  Поезия » Любовна
698 0 3

Чакаш ли ме?

Там, в мрака… С протегнати ръце…

Чуваш ли ме?

Шепна тихо… влизам в твоето сърце!

 

Искаш ли ме?

Така, както преди… в живота ти…

Жадуваш ли ме?

Кажи ми… усети старите мечти…

 

Вярваш ли ми?

Вярвай ми! Аз те обичам!

Сънуваш ли ме?

Влизам ли тихо всяка нощ в главата ти?

 

Липсвам ли ти?

Обичаш ли ме?

Аз твоята мечта ли съм?

Докосваш ли ме?

 

Обичам те...

Чакам те…

Ела… за да те отведа…

Там, в сърцето ми…

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??