25 июн. 2012 г., 14:05

Еньовден 

  Поэзия
392 0 0

Еньовден

 

Еньовден - ден на билки,

на лековити ухания,

препращаш легенди и мечтания,

той е начало на прекрасна слънчева компания,

носи волни пожелания,

концентрира в себе си кармичната сила на природата,

всяка билка радост е за хората,

с нея лекуваш умората,

Еньовчето расте,

смее се и хубавее,

хубавее, хубавее!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??