Еньовден
Еньовден - ден на билки,
на лековити ухания,
препращаш легенди и мечтания,
той е начало на прекрасна слънчева компания,
носи волни пожелания,
концентрира в себе си кармичната сила на природата,
всяка билка радост е за хората,
с нея лекуваш умората,
Еньовчето расте,
смее се и хубавее,
хубавее, хубавее!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados