4 дек. 2010 г., 16:22

Епохата на переначалото 

  Поэзия
527 0 0

Започнах отначало...

Изкривих полето,

улових в ръка серкмето.

Химикалът ми проговаря,

но това не е говор,

а е финикийски свян.

Дръж въжето,

но когато падне –

подари му удоволствието

отново да е на пиронче,

със златно малко... медальонче.

 

03.12.2010г.

 

© Кристиан Неделчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??