4.12.2010 г., 16:22 ч.

Епохата на переначалото 

  Поезия
528 0 0

Започнах отначало...

Изкривих полето,

улових в ръка серкмето.

Химикалът ми проговаря,

но това не е говор,

а е финикийски свян.

Дръж въжето,

но когато падне –

подари му удоволствието

отново да е на пиронче,

със златно малко... медальонче.

 

03.12.2010г.

 

© Кристиан Неделчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??